Rinkeby, ett av många mångkulturella förorter på dekis, trots att 90% har röstat på socialistiska partier dvs den nuvarande regeringen.

Titta på den här bilden, dvs valresultatet 2014, så som man röstade i Rinkeby utanför Sthlm. 

Borde då inte den förda politiken där vara en ledstjärna för hur ett mönstersamhälle bör ledas? De har ju fått de ledare de ville ha?

90% socialistisk majoritet, röstsiffror som t.o.m. kunde göra Kuba och Nordkorea ”gröna” av avund? 

Om nu inte ens en totaldominans med röster för det röda styret (bara S fick 70%) hjälpt dem en millimeter framåt som till att komma ur segregeringen, våldet, knarket, usla skolor, kvinnoförtryckande klansamhället, hederskulturen etc etc etc, då inställer sig den enkla frågan; har de alla röstat på fel partier, eller har Socialdemokraterna än en gång bevisat för svenska folket hur förödande dåligt resultatet blir när en socialiststyrd kommunledning får fria händer och leda kommundelarna som de själva vill? 

Symptomen är desamma från smått till stort, dvs det finns inte ett enda socialiststyrt land i hela världen som inte uppvisar annat än misär, vanskötsel, korruption, stagnerande utveckling, diktaturer, förtryck mm.
Att ett kommunistland som Kina blivit en världsekonomi beror inte ett smack på kommunismens idéer, utan endast för att de kopierat det västerländska kapitalistiska ekonomisystemet. Med en planekonomi hade Kina fortfarande förblivit vid risskördarstadiet.

Ändå röstar 90% i Rinkeby på en politik som bara för dem längre och längre från ett sunt samhälle, ett samhället som styrs inifrån av klaner, män som förtrycker kvinnor, krav på fundamentalistiska sharialagar, våld mot poliser, brandkår och ambulanspersonal som förväntas föra en ojämn kamp mot ett samhälle som tagit lagen i egna händer?!

Hallå Löfvén och hela ditt släptåg av fega, naiva papperstigrar till ledare; var håller ni hus? Ja, inte håller ni till i Rinkeby i vilket fall som helst!

Ni fortsätter med er, sedan många år, planering av ett ev framtida poliskontor i Rinkeby som aldig lär komma till stånd? Ty säg den polis som frivilligt, och utan med livet som insats, åtager sig att arbeta dagligen vid Rinkeby Torg? Sceneriet är redan solklart, ständigt sönderslagna rutor och förstörelse av poliskontoret. Polisen är klansamhällets fiende nr 1, och de som tagit över stadsdelen tänker inte vika från sitt intagna territorium utan strid.

Det är bara att inse fakta, man har av ren feghet, för att inte ev kränka de boende där, låtit samhället förfalla helt socialt, man har blundat och lovprisat mångkulturen men undanlåtit sig att ta itu med de destruktiva och samhällsfientliga krafterna som givits ‘carte blanche’ för att kunna få bre ut sig på det mest destruktiva sätt, och detta har fått ske i de flesta invandrartäta områdena runt om i Sverige! Det råder alltså ingen större skillnad här mellan Rinkeby i Sthlm, Rosengård i Malmö eller Vivalla i Örebro.

Det vilar en stor skulbörda av en miserabelt skött invandringspolitik förd av våra ängsligt hämmade politiker som främst prioriterar sina röstsiffror långt före att ta itu med de verkliga samhällsproblemen! /CA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *