När en paralyserad godhetsmoral gått över styr och urholkar politikernas samhällsuppdrag…

Regeringen har bekräftat att ett äktenskap mellan en man och flera hustrur, som ingåtts innan de anländer till Sverige, skall betraktas som ett fullvärdigt svenskt äktenskap. Vi frågar oss bara om det också gäller när en muslim gift sig i sitt hemland med 9-12årigor flickor som han plockar med sig hit? Jag tror att så är fallet, men att samhället gör allt för att tysta ner dessa fall för att inte gynna SD och andra som är kritiska mot den nuvarande invandringspolitiken?

Denna juridiska regel tillämpade just Nacka kommun då de för skattebetalarnas kommunpengar köper 3 lägenheter för 14 milj kr, som gratis får disponeras av en nyanländ man som plockar med sig sina tre hustrur och 16 barn. Här tycks samtliga rättsmedvetna regler upphöra, alla medborgerliga köer till bostad åsidosättas, man högprioriterar nyanländas levnadsvillkor långt före våra egna medborgare, dvs de som som hamnat på gatan och som i första hand vore mer berättigade för hjälp till ett anständigt tak över huvudet.

Jag saknar ord för hur oanständigt våra rättsvidriga lagar fungerar i dessa fall! Det pågår ett rövarmässigt plundrande av svenska folkets beskattade pengar som i första hand ska användas till nationell säkerhet, social trygghet och ekonomisk stabilitet för Sverige och dess medborgare. Idag pågår endast det motsatta för detta samhällsuppdrag, där charlataner givits carte blanche för att spela Monopol med medborgarnas pengar som insats och utan något som helst eget ansvar eller repressalier för egen grov och hänsynslös misskötsel av andras pengar! / CA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *