Några tankar kring valet av president Trump….

Det finns en stark anledning till varför den politiska vilden Trump valdes till USA’s president, där etablissemanget i årtionden har kört över halva USA’s befolkning som fått det allt sämre p.g.a. globalismens förhärskande strypgrepp på västvärlden, där alla tidigare fabriksjobb förvandlats till slavliknande och näst intill obetalda jobb 12-14tim/dygn i Asien, som gjort att storkapitalets härskare blivit ofantligt rika på de fattigas bekostnad. Endast globalismens hänsynslösa rovdrift på billig arbetskraft har möjliggjort denna ekonomiska grisfest för de redan välbesuttna.  Som vanligt får de fattiga maka på sig för de ädla syften som denna förtäckta ”slavmarknad” hyllat som den enda framgångsrika vägen för västerlandets framtid.
 Ren katastrof hade det däremot blivit med fru Clinton, som endast var en klockren megafon för globalistnomenklaturans rovdjur som bara går storkapitalets dollarstinna mångmiljardärer till mötes! De välsituerades och deras medlöpares röst, m.a.o. var hon etablissemangets stora kelgris inför valet!
Det behövdes m.a.o. en ”krokodil” likt Trump som kan stå pall mot den militanta hegemoni som f.n. råder i västvärldens maktkorridorer. Vi ska inte bli förvånade ifall Trump kommer att lyckas styra upp orättvisor och öka säkerheten i USA betydligt bättre än vad ”the good-boy” och svärmorsdrömmen Obama gjorde? 
Obama var den hygglige ledaren, journalisternas och vänsterns gullegris, som inte fick mycket gjort för USA’s bästa, annat än att han var snäll, hade en bildskön familj att visa upp, uppträdde verserat korrekt, log vänligt, men, var en svag ledare för den omgivning han nödgades hantera med en blandning av hänsynslösa ”gorillor och torpeder” som lätt desarmerade Obamas vilja och planerade önskningar. 
Precis likt det ”goda folket” en gång i tiden spydde trasor över republikanen Ronald Reagan 1984, så uträttade han betydligt mer och viktigare saker än tidigare demokratiska presidenter gjort före honom. Det var Reagan som ex. öppnade upp portarna till världens framtida mäktigaste land, Kina, där Obama motsvarande endast öppnade upp portarna till två skurkstater som Iran och Cuba, två av världens i dag värsta diktaturer! Hade Obama fått fortsätta som president, hade han med största sannolikhet även öppnat upp portarna till Nordkorea på liknande oansvarigt sätt!

 Knappast några meriter som kommer att ge Obama nämnvärd credit och guldkanta hans eftermäle i historieböckerna framöver!

Jag tror det räcker så här tills vidare för i kväll…….. natti natti /CA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *