Lägg örat till marken, Alliansen, och lyssna till era väljare, ty de tycks ha helt andra åsikter än vad ni själva har? Ett måste ifall ni tror på att ni ska kunna vinna valet om ett år!

Så länge alliansen spelar upp sin ”moraliska” teaterfars med konstgjord beröringsskräck för SD, och betraktar dem som om de ej existerade, desto starkare växer bara partiet och de tackar ödmjukast för draghjälpen.
Folk går inte längre på alliansens hjärtskärande skrik om att vargen kommer. 
Om man sätter igång krigssirenerna flera gånger om dan utan att något krig är i antågande, då struntar människor helt i larmsignalen efter en kort tid. Så uppfattar också en stor del av svenskarna alliansens dagliga krigsvarningar för SD med allt surrande om nazistiska rötter för 25 år sedan etc. Vilka svenska partier har inte flera lik i sina resp. F.d. garderober? 
Skapa en bättre politik än vad ni har för dagen, bäste allians, så kommer de flesta av dagens SD-väljare att komma tillbaka till sina gamla partier, men så länge de sitter i sandlådan och bara sprätter dynga över SD, då är de inte trovärdiga, och det får vi dagligen bevis för i opinionsundersökningarna som duggar in tätt. Alla svenskar är inte tappade bakom en vagn, men ni beter er som om så vore fallet. Folk har egna ögon att se med och de är t.o.m. så begåvade att de själva ofta kan lägga ihop 2+2.
Samtliga DÖ-partier är bara desperata för att inte folket lyder sina politiska företrädare och röstar på dem i samma utsträckning som förr. De borde snarare fråga sig själva varför folk inte längre tror på deras förda politik, den politik som de själva anser vara så oöverträffad?
Till alliansen vill jag bara säga: gör er hemläxa, sluta upp med ert moraliska falskspel gentemot SD, lägg örat till marken och ta reda på vad era väljare oroas för, och vad de önskar för politik som ni sedan ska representera för riksdagen. Alltså inte den arroganta självgoda politik ni för i dag, där ni föraktfullt avvisar era väljares oro som strunt etc etc.
Börja där så länge, och då kommer också respekten för er och er politik att öka, ty den arrogans ni visar för dagen mot era väljare, är ingenting annat än förkastlig, något som endast spär på ett politikerförakt som bara tilltar för var dag som går. / CA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *