I kölvattnet på den artificiella beröringsskräcken för Sverigedemokraterna –

LO-yrkenas största väljargrupper återfinns inte längre hos Socialdemokraterna, utan hos SD-väljarna. Det betyder enkelt sagt att S sedan länge är i behov av nya volymer väljarboskap som är villiga att rösta rätt, och det är här som den muslimska befolkningen, dvs de som röstar S, i detta fall muslimerna, som hållits under armarna och ostört har kunnat infiltrera islam rakt in i vänster-partipolitiken med fortlöpande krav på anpassning för att samhället ska ta allt större hänsyn till deras religiösa påkallande.
Ett typexempel på detta är Rinkeby/Tenstaområdet, där 90% röstat på röd/gröna partier, och där parallella samhällen tillåtits att frodas och verka ostört i årtionden, och där varje försök till kritik mot denna farliga samhällsutveckling, ständigt avfärdats som islamofobi, främlingsfientlighet, nazistfasoner, fascism, rasism mm mm…
Detta är ingenting annat än regelrätt vänsterpolitik i dess värsta form, och de har hittills lyckats med att rasiststämpla varenda person som försökt att föra upp dessa misshälligheter på anständig debattnivå.

Det är först under de senaste två åren som ”modiga” debattörer offentligt tagit bladet från munnen genom att påtala högt om vad som verkligen försegår i vårt samhälle i dessa avseenden.
Den politiska paralysering som kännetecknat den svenska politiken de senaste 2 decennierna, har sin grund i beröringsskräcken för SD och att aldrig ta upp någon väsentlig samhällelig fråga som SD har på sin agenda, detta oavsett hur rätt SD än har haft i sak. Det har bara varit en principsak att aldrig någonsin bli förknippad med SD. En påkommen lunch med någon från SD-ledningen har enkelt kunnat leda till repressalier på arbetsplatsen och i vissa fall t.o.m. avskedande och att offentligt bli dragen i smutsen. 
Floskelretorik som ”den rätta värdegrunden” och ”allas lika värde bla bla bla” har lagt sordin på hela den nationella diskursen i samtliga frågor som rört invandring och integration. 
Här har vänsterns politiska agenda fått härska ostört där ingen vågat opponera sig mot vänsterns självpåtagna copyright på att ha tolkningsföreträde i alla dessa frågor. Denna polisiära vänsterstyrda tystnadskultur har sedan lagt sig som en död mans hand över den svenska kyrkan, som har fullt upp för dagen med att nedtona kristendomens budskap och dess symboler samtidigt som de lägger desto större krut på att bejaka islam, med skräckexempel som biskop Eva Brunne’s förordande om att plocka ner krucifix och kristliga symboler ur Sjömanskyrkan vid Slussen, då dessa symboler ev kan kränka muslimer som inte sällan tar sin tillflykt in i svenska kyrkans stugvärme. Vår ärkebiskop Antje Jackelén är också en viktig påhejare av att tona ner det kristliga budskapet inom den svenska kyrkan. 
Idag är det kyrkoval i Sverige, och jag kommer för första gången i mitt liv att lägga min röst i dessa valurnor. Hela kyrkan genomsyras för dagen av fundamentalistiska socialister och vänsterfolk som funnit sin egen arena i kyrkans värld där de ser till att deras politiska s.k. ”värdegrunder” upprätthålls intakt inom denna stora rörelse.
Stridshingsten och strids-stona tillika de socialistmarinerade biskoparna K.G. Hammar, Antje Jackelén, Eva Brunne, Caroline Krook m.fl. har noga sett till att inga ofrälse sidotänkare släpps in i den alltigenom goda Svenska Kyrkan.
Glöm inte att rösta på dem senast i dag söndag ifall du vill värna den svenska kyrkans framtid. 
Hur många lik än Vänsterpartiet och Socialdemokratin har i sina resp bagage från förr, så kan de bara inte sluta med sitt eviga surrande om SD’s gamla rötter från tidigt 90-tal. 

Men hallå, vakna upp någon gång, det finns i dag inte ett enda gammalt nazistiskt eller rasistiskt inslag i SD’s stadgar. Däremot så har de under många år påtalat och varnat för exakt kommande scenerier som för dagen helt splittrar och destruktivt polariserar hela vår befolkning. 
Med facit i hand så vet alla i dag att det var SD som ensamma hade helt rätt i sin kritiska hållning till den invandringspolitik som nu resulterat i en urholkning av hela vår välfärd, polarisering som splittrar den så viktiga sammanhållningen hos människor för att bibehålla ett gott samhälle, låtit landets polisverksamhet förfalla, liksom sjukvården och hela rättsapparaten som tycks sitta på 1:a parkett och se på när parallellsamhällen, tiggare, våldsverkare, våldtäcksmän, terrorister m.fl. har tagit över i samhället, där ingen tar ansvar för utvecklingen och där alla endast skyller på varandra. 
Den som inte ser att vårt land är på fallrepet i stora och väsentliga delar, den lever endast naivt kvar i sin gamla önsketänkande drömvärld. 
”Tro, be och hoppas” är utan tvekan en av kyrkans starkaste grenar, men att tro på 1000-tals handhjärtan framför en samling vuxna afganer som inte får vistas i landet, än mindre på Medborgarplatsen, det leder inte vårt samhälle en millimeter framåt, snarast endast kontraproduktivt förlänger den ohållbara situation som vår inkompetenta o odugliga regering har levererat åt såväl de afganska ”sitting bulls” som för det svenska folket, dvs de som alltid måste betala för våra politikers lek med medborgarnas pengar. / CA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *