Etablissemanget kan bara inte svälja att Trump faktiskt hade helt rätt i sak då det gäller ”läget i Sverige” i kölvattnet på vår okontrollerade immigration….

Självklart hade Trump fullständigt rätt i sitt uttalande om Sverige, förutom på en enda punkt, det att det ”inte just hände i går kväll”, och det är uteslutande bara för denna ”felaktiga dag” som vårt etablissemang går i taket för när de påstår att Trump ljuger som en borstbindare. Som sagt, allt han pratade om skedde ändå inom 24 timmar efter hans uttalande!
 Vad spelar det för roll vilken ”exakt” dag detta skett, när alla i Sverige vet att, vad Trump åsyftade på,  har skett ‘en masse’ i åratal och samma saker händer f.ö. var o varannan dag i vårt land? 
 Våra politiker och media visar bara gång på gång hur enfaldiga de är i sin retorik när verkligheten ”inte passar deras galoscher” tillika sockrade värdegrunds-agendor! 
 ur Veckans Affärer;
”Trump till Sverige: ”Jag hade visst rätt”

I en intervju med tidskriften Time har Trump förklarat varför han har rätt gällande Sveriges ”ledsamma” situation.

 ”Det jag säger är att jag hade rätt. Jag pratar om Sverige. Det svenskarna har gjort åt sig själva och det är väldigt ledsamt, det är det jag talar om. Du kan formulera det på vilket sätt du vill. En dag senare hade de ett hemskt, hemskt upplopp i Sverige och du såg vad som hände, svarade Trump.”

https://www.va.se/nyheter/2017/03/24/trump-till-sverige-jag-hade-visst-ratt/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *